Coca-Cola HBC Bullgaria mori nota të larta në kategorinë 'Big Business' në një garë që njeh kompanitë që japin kontribut të rëndësishëm në zhvillimin e qëndrueshëm dhe mbrojtjen e mjedisit.

Coca-Cola HBC Bullgaria mori nota të larta në kategorinë ‘Big Business’ në një garë që njeh kompanitë që japin kontribut të rëndësishëm në zhvillimin e qëndrueshëm dhe mbrojtjen e mjedisit.