Ne do të dëshironim të dëgjojmë nga ju

Kontakti

Pyetje dhe Kërkesa të Përgjithshme

Info-line: 08:00-17:00

Telefoni: +383 38 540 690


Pyetje?

Pyetje?

Nëse jeni klient i Coca-Cola HBC në territorin e Kosovës dhe keni pyetje për ne, ne duam të dëgjojmë nga ju.


Kontaktet

Për të parë kontaktet e Coca-Cola HBC në një vend të caktuar, klikoni mbi flamurin e duhur më poshtë për të shkuar te faqja e kontakteve të faqes lokale. Nëse Coca-Cola HBC në atë vend nuk ka një faqe interneti, mund të gjeni numrin përkatës të telefonit duke klikuar në linkun vendor të vendeve në të djathtë të lartë të çdo faqeje.