Klientët tanë në radhë të parë

Klientët

Ne i përgjigjemi pritshmërive të palëve të interesit për të justifikuar besimin e tyre dhe për të krijuar vlera të përbashkëta

Zbuloni

Pyetje?

Nëse jeni klient i Coca-Cola HBC në territorin e Kosovës dhe keni pyetje për ne, ne duam të dëgjojmë nga ju.


Kontakti për klient

Klientët

Info-line: 08:00-17:00

Telefoni: +383 38 540 690


Të parët për kujdesin ndaj klientëve