Për organizimin e turneut të futbollit të Coca-Cola Cup, Coca-Cola HBC Poland dhe Coca-Cola Poland Services fituan Kampion i Vitit 2011 në kategorinë Mbrojtës të Rinjve të Rinisë në çmime të mbajtura nga sportdashja Przegląd Sportowy.

Për organizimin e turneut të futbollit të Coca-Cola Cup, Coca-Cola HBC Poland dhe Coca-Cola Poland Services fituan Kampion i Vitit 2011 në kategorinë Mbrojtës të Rinjve të Rinisë në çmime të mbajtura nga sportdashja Przegląd Sportowy.