Coca-Cola HBC Greqi morri tre dallime në Shëndetin dhe Sigurinë 2014: Dy Gold në Industrinë e Ushqimit dhe Pijeve dhe në Kategorinë e Përmirësimit të Performancës së Shëndetit dhe Sigurisë, si dhe Silver për Fushatat e Shëndetshme të Punës.

E mërkurë, 1 janar 2014

Coca-Cola HBC Greqi morri tre dallime në Shëndetin dhe Sigurinë 2014: Dy të arta në Industrinë e Ushqimit dhe Pijeve dhe në Kategorinë e Përmirësimit të Performancës së Shëndetit dhe Sigurisë, si dhe të argjend për Fushatat e Shëndetshme të Punës.