Një pije e paimitueshme dhe e sofistikuar që ofron freski me stil. Schweppes Tonic merr shijen e vet nga aromat e frutave ekzotik, ndërkohë që një metodë e veçantë e përgatitjes dhe vaji aromatik i lëkurës së limonit dhe pjesës së brendshme të ti i japin bashkëdyzim planetar.