Çaji Fuze është një përzierje unike e çajit, lëngut të frutave dhe bimëve. Secila prej varianteve siguron një bashkim të papritur të shijeve që shpresojnë të frymëzojnë njerëzit për t’i kushtuar një moment vetes së tyre. Portofoli ynë përfshin çajin me limon, fruta të malit dhe çajin fuze me shije pjeshke.