Nënpresidenti i Konfederatës italiane të industrive, Alessandro Laterza, prezantoi çmimin Aretè 2011 për programin më të mirë shoqëror tek Fondacioni Coca-Cola HBC Italia dhe ABIO Foundation.

Nënpresidenti i Konfederatës italiane të industrive, Alessandro Laterza, prezantoi çmimin Aretè 2011 për programin më të mirë shoqëror tek Fondacioni Coca-Cola HBC Italia dhe ABIO Foundation.