Coca-Cola HBC NaturAqua Emotion Hungarez me ujë mineral të përzier me pemë dhe limon gëlqere u dha Produktin e Vitit në kategorinë e ujit të aromatizuar.

Coca-Cola HBC NaturAqua Emotion Hungarez me ujë mineral të përzier me pemë dhe limon gëlqere u dha Produktin e Vitit në kategorinë e ujit të aromatizuar.