Në Coca-Cola HBC, ne jemi krenar që jemi një nga kompanitë më të qëndrueshme në botë. Arritjet tona në këtë fushë janë të pashembullt, duke u konfirmuar si lider global i qëndrueshmërisë së industrisë së pijeve nga Dow Jones, për të tretin vit që po funksionon dhe, tani, duke e bërë çmimin prestigjoz të CDP Global Climate A-list.

E mërkurë, 26 tetor 2016

Në Coca-Cola HBC, ne jemi krenar që jemi një nga kompanitë më të qëndrueshme në botë. Arritjet tona në këtë fushë janë të pashembullt, duke u konfirmuar si lider global i qëndrueshmërisë së industrisë së pijeve nga Dow Jones, për të tretin vit që po funksionon dhe, tani, duke e bërë çmimin prestigjoz të CDP Global Climate A-list.