Coca-Cola HBC është një vend ku njerëzit e talentuar mund të rriten dhe të arrijnë potencialin e tyre të plotë. Këtu mund të kërkoni për mundësinë që është e drejtë për ju.

Business Developer (Komercialist ne teren)

Përshkrimi i punës:

Nëse e njihni veten në këtë përshkrim – shitja është thirrja juaj!

Përdorni mundesine për të ndërtuar karrierën tuaj në shitje!

Kërkesat:

* Në varësi të nevojës në një territor të caktuar, do të kontaktoheni nëse rifillimi juaj përshtatet me kërkesat e pozicionit

Apliko këtu