Shija joshëse portokalli e Fanta-s zbulon individualitetin dhe optimizmin e atyre që e pijnë atë. Njerëzit që zgjedhin Fanta nuk kanë nevojë për ndihmë, ata e kuptojnë botën vet! Tani me një shishe të re të veçantë.