Ukraina është njohur si më i miri në të gjithë klientët dhe tregjet komerciale në çmimin Global Customer dhe Commercial Leadership të sistemit Coca-Cola.

E premte, 3 qershor 2016

Ukraina është njohur si më i miri në të gjithë klientët dhe tregjet komerciale në çmimin Global Customer dhe Commercial Leadership të sistemit Coca-Cola.