Projekti i zbulimit të karbonit (CDP) është i vetmi sistem global për kompanitë që të matin dhe ndajnë informacione jetësore mjedisore. CDP i ka dhënë Coca-Cola HBC një vlerësim, duke shënuar angazhimin tonë ndaj përgjegjësisë mjedisore.

E mërkurë, 1 janar 2014

Projekti i zbulimit të karbonit (CDP) është i vetmi sistem global për kompanitë që të matin dhe ndajnë informacione jetësore mjedisore. CDP i ka dhënë Coca-Cola HBC një vlerësim, duke shënuar angazhimin tonë ndaj përgjegjësisë mjedisore.