12,000 konsumatorë italianë votuan për produktet Fanta Lemon të vitit 2014 për kategorinë e pijeve të gazuara në këto çmime vjetore për një koncept, shije dhe paketim të markës.

E mërkurë, 1 janar 2014

12,000 konsumatorë italianë votuan për produktet Fanta Lemon të vitit 2014 për kategorinë e pijeve të gazuara në këto çmime vjetore për një koncept, shije dhe paketim të markës.