Në Greqi, 3,000 konsumatorë emëruan Amita dhe Amita Motion si Produkte të Vitit për inovacionin e paketimit.

E mërkurë, 1 janar 2014

Në Greqi, 3,000 konsumatorë emëruan Amita dhe Amita Motion si Produkte të Vitit për inovacionin e paketimit.