Coca-Cola HBC Rumania erdhi së pari në studimet e kompanive më të mira të grupit Hay për Lidership, bazuar në nominimet e punonjësve dhe kolegëve.

E martë, 1 janar 2013

Coca-Cola HBC Rumania erdhi së pari në studimet e kompanive më të mira të grupit Hay për Lidership, bazuar në nominimet e punonjësve dhe kolegëve.