Përpjekjet tona për rimbushjen e ujit dhe promovimin e Rezervarit Natyror të Posaçëm të Danubit të Sipërm në Serbinë veriore u njohën nga Çmimet Botërore të Pijeve të Botës 2014 në BRAUBeviale.

E mërkurë, 1 janar 2014

Përpjekjet tona për rimbushjen e ujit dhe promovimin e Rezervarit Natyror të Posaçëm të Danubit të Sipërm në Serbinë veriore u njohën nga Çmimet Botërore të Pijeve të Botës 2014 në BRAUBeviale.