CCHBC ka ruajtur pozicionin e saj në indekset Euronext Vigeo: UK 20 dhe Europe 120, nga dhjetori 2018.

CCHBC ka ruajtur pozicionin e saj në indekset Euronext Vigeo: UK 20 dhe Europe 120, nga dhjetori 2018.