Kemi marre njohje për përpjekjet tona për të vendosur qëndrueshmërinë në vendimmarrjen dhe praktikën e përditshme në Coca-Cola HBC.

Ne fituam Kategorinë e Biznesit të Madh në çmimet e Financave për të Ardhmen 2016.