Coca-Cola HBC Rumania njihet për të dytin vit radhazi si kompania më përgjegjëse në Rumani dhe renditet e para në krye të kompanive më të përfshira dhe transparente në vend nga Indeksi i CSR Rumanisë. Coca-Cola HBC Romania regjistroi një rezultat prej 94.57%, një rritje prej rreth 9% krahasuar me vitin 2016.

Coca-Cola HBC Rumania njihet për të dytin vit radhazi si kompania më përgjegjëse në Rumani dhe renditet e para në krye të kompanive më të përfshira dhe transparente në vend nga Indeksi i CSR Rumanisë. Coca-Cola HBC Romania regjistroi një rezultat prej 94.57%, një rritje prej rreth 9% krahasuar me vitin 2016.