Coca-Cola HBC Bjellorusi mori Çmimin e Madh - Best Country Bottling Operation - në çmimin e shtatë të Coca-Cola Eurasia dhe Afrikës për qëndrueshmërinë.

E hënë, 6 qershor 2016

Coca-Cola HBC Bjellorusi mori Çmimin e Madh – Best Country Bottling Operation – në çmimin e shtatë të Coca-Cola Eurasia dhe Afrikës për qëndrueshmërinë.