Dy projekte nga Coca-Cola HBC Ukraine - "Ne jemi fëmijë të Emerald City" dhe "Dhuro Gjak - Shpëto një jetë" - gjetën sukses në Vitin Kombëtar të Vullnetarizmit të Korporatës 2015, organizuar nga Fondacioni i Evropës Lindore.

E hënë, 14 dhjetor 2015

Dy projekte nga Coca-Cola HBC Ukraine – “Ne jemi fëmijë të Emerald City” dhe “Dhuro Gjak – Shpëto një jetë” – gjetën sukses në Vitin Kombëtar të Vullnetarizmit të Korporatës 2015, organizuar nga Fondacioni i Evropës Lindore.