Coca-Cola HBC Serbia u nderua me çmimin "Business Partner Plus 2013" për të demonstruar një nivel të jashtëzakonshëm të përgjegjësisë sociale dhe kujdesin për komunitetin lokal në Serbi.

E martë, 1 janar 2013

Coca-Cola HBC Serbia u nderua me çmimin “Business Partner Plus 2013” për të demonstruar një nivel të jashtëzakonshëm të përgjegjësisë sociale dhe kujdesin për komunitetin lokal në Serbi.