Coca-Cola HBC Polonia zuri vendin e parë në sektorin e FMCG në rangimin kombëtar të kompanive me përgjegjësi shoqërore - dhe gjithashtu u nderua me një fletëpalosje të Silver CSR nga revista e madhe javore e lajmeve në vend.

E enjte, 2 qershor 2016

Coca-Cola HBC Polonia zuri vendin e parë në sektorin e FMCG në rangimin kombëtar të kompanive me përgjegjësi shoqërore – dhe gjithashtu u nderua me një fletëpalosje të Silver CSR nga revista e madhe javore e lajmeve në vend.