Pijet e pagazuara përfshijnë lëngje frutash dhe çajra që sigurojnë konsumatorët me vitamina, ushqim dhe lëng që është e nevojshme për të mbajtur nivele të mira hidratimi.

Çajrat e ftohtë

Çaji Fuze është një përzierje unike e çajit, lëngut të frutave dhe bimëve. Secila prej varianteve siguron një bashkim të papritur të shijeve që shpreson të frymëzojë njerëzit për t’i kushtuar një moment vetes së tyre. Është bërë nga çaji me burim të qëndrueshëm nga ferma të përzgjedhura dhe të certifikuara në mënyrë të pavarur që ndihmojnë në mbrojtjen e kafshëve të egra lokale, ruajtjen e ujit dhe zhvillimin e komuniteteve lokale. Portofoli ynë përfshin lemon, fruta të erërave dhe çajin e fuze me shije pjeshke.