Ne shesim dhe shpërndajmë një sërë pijesh joalkoolike duke përfshirë katër prej markave më të mira botërore: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite dhe Fuze Tea.

Pije të gazuara

Pijet e gazuara, si markat Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Sprite, Fanta dhe Schweppes, janë pjesë e gamës tradicionale të pijeve që ofron Coca-Cola HBC Kosova.

Produktet në kategorinë e gazuar – një segment i rëndësishëm dhe i zgjeruar – u ofrojnë njerëzve një zgjidhje të këndshme për freskim, duke siguruar një burim shtesë të energjisë, një aromë unike dhe nivele të mira hidratimi të cilat janë thelbësore për mirëqenien fizike dhe mendore.

‘Shkëndija’ në pijet joalkoolike fitohet përmes një metode karbonizimi që duplifikon proceset natyrore që prodhojnë të njëjtin efekt “me fluska” në disa ujëra minerale. Metoda përfshin futjen e dioksidit të karbonit (CO2). CO2 është një gaz i padëmshëm, pa erë dhe pa ngjyrë që është i pranishëm në atmosferë. Flluska në pije joalkoolike u jep atyre një shije të veçantë, duke u ofruar konsumatorëve shije rigjallëruese.

Ne synojmë t’u ofrojmë konsumatorëve tanë një gamë të gjerë produktesh për të kënaqur çdo nevojë, rast dhe shije, prandaj portofolio ynë përfshin produkte të ‘sheqerit të ulët’ dhe ‘pa sheqer’ në një gamë gjithnjë në rritje të paketimit të projektuar për t’iu përshtatur jeteses së larmishme.

Çajrat e ftohtë

Fuzetea është një përzierje unike e çajit, lëngut të frutave dhe bimëve. Secila prej varianteve siguron një bashkim të papritur të shijes që frymëzojnë njerëzit për të marrë një moment për veten e tyre, dhe pauzojnë botën për një kohë. Është bërë nga çaji me burim të qëndrueshëm nga ferma të përzgjedhura dhe të certifikuara në mënyrë të pavarur që ndihmojnë në mbrojtjen e kafshëve të egra lokale, ruajtjen e ujit dhe zhvillimin e komuniteteve lokale.