Ne shesim dhe shpërndajmë një gamë të gjerë të pijeve.

Brendet

Prezantimi i portofolit të klasit botëror

Zbuloni

Eksploro brendet

Eksploro disa nga markat tona me cilësi të lartë.


Brendet tona

Pijet e gazuara

Pijet e gazuara, siç janë markat Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Sprite, Schweppes dhe Fanta, janë pjesë e gamës tradicionale të pijeve të ofruara nga Coca-Cola HBC Kosova.


Pijet e pagazuara

Pijet e pagazuara përfshijnë lëngje frutash dhe çajra që sigurojnë konsumatorët me vitamina, ushqim dhe lëng që është e nevojshme për të mbajtur nivele të mira hidratimi.


Zbuloni më shumë rreth portofolios sonë

Shih më shumë